24 Temmuz 2009 Cuma

Cep Limitsiz Herkesle Artık Tüm Vergiler Dahil 50 TL

Vodafone' un en avantajlı tarifelerinden olan Cep Limitsiz tarifeleri ikinci kez güncellendi. Hatırlarsanız bir önceki güncellemede, Cep Limitsiz Herkesle tarifesinin diğer operatörleri arama sınırı 500 dk iken bu sınır 750 Dk ya çıkarılmıştı.
Maxicep.com - Cep Limitsiz Herkesle Artık Tüm Vergiler Dahil 50 TL
Cep Limitsiz Herkesle Artık Tüm Vergiler Dahil 50 TL
Bu sefer yapılan yeni güncelleme ile, Cep Limitsiz tarifelerinde sadece fiyat avantajına gidildi. Buna göre, Cep Limitsiz tarifeleri ve Aylık Sabit Ücretleri şu şekilde belirlendi:
  • Cep Limitsiz Vodafone'lular : Aylık 30 TL
  • Cep Limitsiz Vodafone'lular ve Sabit Hatlar : 40 TL
  • Cep Limitsiz Herkesle : 50 TL
Bu rakamlara, tüm vergilerin dahil olduğunu hatırlatırız.

Cep Limitsiz tarifelerindeki bir diğer avantaj ise, SMS paketi avantajı ve geçerliliğini korumakta.
  • Her Yöne Limitsiz SMS Avantajı' na ayda sadece 18,18 TL (tüm vergiler dahil) ilave ücret ödeyerek sahip oluyorsunuz. İlave bu paketle, yurtiçi tüm gsm operatörleri ve sabit hatlara, sınırsız sms gönderiyorsunuz.
  • Vodafone içi Limitsiz SMS Avantajı' na ayda sadece 6,06TL (tüm vergiler dahil) ilave ücret ödeyerek sahip oluyorsunuz. İlave bu paketle, tüm vodafone abonelerine sınırsız sms gönderebiliyorsunuz.
Tarifeye 31 Aralık 2009 tarihine kadar abone alınacağını ve Cep Limitsiz Herkesle tarifesindeki 750 dakikalık diğer mobil operatör aramaları süre sınırının dolması durumunda yapılacak görüşmelerin tüm vergiler dahil 25 kr'dan ücretlendirildiğini hatırlatırız.

0 yorum:

Yorum Gönder