28 Temmuz 2009 Salı

PES 2010 detayları

Oynanış: PES 2010, oyuncular arasındaki maçların heyecanını arttırmaya odaklanarak maçları oyuncuların sürekli olarak sınandığı gerçek bir deneyime dönüştürüyor. Yeni alan savunması sayesinde kapanan boşluklar yüzünden, oyuncular hücum için yeni yollar bulmak zorunda kalacaklar. PES 2010, aynen gerçek hayatta olduğu gibi hem strateji, hem de hızlı tepkiler gerektirerek gerçek futbol simülasyonu olma yolunda ilerliyor. Saha öğelerindeki farklılıklara ek olarak kaleciler de daha esnek ve yetenekleri gerçek kalecilere denk olacak. Hakemler de elden geçirilerek maç sırasında daha dengeli kararlar verecek hale getirildi.

Geliştirilmiş görseller: PES 2010, çok büyük görsel değişiklikler de geçirdi. Artık futbolcular gerçek hayattakilere daha da çok benziyorlar; ayrıca çeşitli koşullar altındaki farklılıklara yoğunlaşan yeni aydınlatma sistemi ile oyuncu ifadeleri de son derece gerçekçi bir hal alıyor. Çimen ve diğer stadyum öğeleri de elden geçirilerek stadyum görsellerinin büyük ölçüde gelişmesi sağlandı.

PES 2010 detayları

Yepyeni animasyon ve hareketler: Artık animasyonlar kesintisiz olarak iç içe geçmiş durumda, top sürme ve kaleye şut animasyonları yepyeni animasyonlarla süslendi. Bireysel yetenekler de ön plana çıkarılarak yeni çalımlar ve hareketler eklendi. Böylece maçın akışı içerisinde çok daha farklı görüntülerle karşılaşacaksınız. Top sürme, dönme ve şut çekme animasyonları üzerinde yeni çalışmalar yapılırken oyuncuların dururken veya koşarken verdiği paslar arasında gözle görülür tempo farkı da eklendi.

Maç günü atmosferi: Taraftarların sahada yaşananlara verdikleri tepkiler çok daha çeşitlendirildi ve oyuna yeni tezahüratlar ve sevinçler eklendi. Evdeki ve deplasmandaki maçlar arasındaki farklılıkların vurgulanmasının yanı sıra, artık taraftarlar maçta meydana gelen pozisyonlara bağlı olarak tepkilerini anlık olarak da verecekler, faullere ve atılan gollere uygun hareketlerde bulunacaklar. Aynı şekilde yorumcular da elden geçirilerek oyuna daha taze bir bakış açısı kazandırıldı.

Geliştirilmiş Master League: Master League, özellikle yöneticilik yönleriyle oldukça geliştirildi. Artık oyuncular takımlarını daha uzun bir kariyer boyunca yönetebilecekler. Serinin başarısına büyük katkısı olduğu düşünülen Master League öğeleri, modun daha da zenginleşmesi için hayati yeni eklemelerle çok daha eğlenceli hale getirildi. Bu mod hakkında daha fazla ayrıntı yakında açıklanacak.

0 yorum:

Yorum Gönder