3 Ağustos 2009 Pazartesi

Rehber Yedekleme İşlemi


Öncelikle Sayfanın altında eklenmiş olan smartvcard programını indirin ve kurun. Symbianware ürünü olan bu program ile telefon rehberinizin yedeğini alabilirsiniz ve daha sonra telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Kullanımı :

1 - Kullanımı için telefonunuza programı yükleyin.
2 - Telefonunuzu mümkünse yeniden başlatın ( Kapatıp /Açın ) .
3 - Menüde yerleşmiş olan ( En Altta olması lazım ) SmartVcard İkonunu seçeneklerden aç diyerek açın .
4 - İki Seçenek gelecek İmport ve Export , bunlardan import içeri dahil etmek manasında yani daha önce almış olduğunuz yedeklerinizi yüklemek için Export seçeneğinde ise telefon rehberinizde olanları yedeklemek için kullanacağız.

5 - Export´u seçin ve bekleyin.
6 - Rehberiniz içersinde olan bir yeni sayfa açılacak ve başlarında check buttonları seçili olmayan listeyi göreceksiniz. Burada yapabileceğiniz iki işlem var birincisi bu listeden tektek seçmek ve yedeklemek yada seçenekler menüsünden export all seçeneğini kullanmak. Export all dediniz.
7 - Gerekli işlemleri gerçekleştirdikten sonra save , send gibi seçimler gelecek save ederseniz telefon hafızası veya hafıza kartında yedekleyebilirsiniz yada send menüsünü kullanarak başka bir cihaza gönderebilirsiniz.

8 - import etmek için yedeğini aldığınız dosyayı telefonunuza yükleyin ve smartvcard ı çalıştırın import seçtiğinizde direkt olarak daha önce almış olduğunuz yedek dosyanızın içersinde olan veriler listelenecek isterseniz tek tek isterseniz import all diyerek tamamını yükleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder